EEN PRACHTIG DECOR IN HET HART VAN MAASTRICHT

U vindt hier geen steriele vergaderruimten, maar schitterende zalen waar uw congres, vergadering, presentatie, huwelijk of feest een onvergetelijke herinnering wordt. Onze doelstelling is om ervoor te zorgen dat u te allen tijde ongeacht uw budget een uitstekende invulling heeft van uw evenement. La Bonbonnière biedt mogelijkheden voor evenementen van 10 tot 1000 genodigden. Ook ontvangen wij u graag in onze dagelijkse geopende brasserie. Wij verzorgen de catering vanuit eigen keuken maar maken desgewenst ook gebruik van cateraars Maison van den Boer en/of Oseven. Het is een van de weinige evenementenlocaties van een dergelijke capaciteit die beschikt over een nachtvergunning, zodat uw feest of evenement tot laat in de nacht kan doorgaan. Er is tevens alle benodigde audiovisuele ondersteuning aanwezig in het gebouw. Wij verzekeren u van onze uiterste inzet om van uw evenement een succes te maken!

Dish of food

THEATERZAAL

Een prachtig decor voor uw voorstellingen, muziekuitvoeringen, productpresentaties, recepties, feesten en voor bijeenkomsten in theateropstelling en dineropstelling. Een prachtige plafond, authentieke ornamenten, De balkons, de twee loges en de ruime zaal bieden een uniek zicht op het podium. Er is tevens een orkestbak

DE WITTE ZAAL

Het interieur met spiegels, marmer en kristal geven elke gelegenheid een bijzonder karakter. De representatieve Witte Zaal is uitermate geschikt voor recepties, vergaderingen en voor bijeenkomsten in theateropstelling of dineropstelling.

SPIEGELZAAL

Deze sfeervolle zaal is gedecoreerd met vele spiegels en goudkleurige ornamenten en heeft een prachtige parketvloer. De Spiegelzaal is uitermate geschikt voor recepties of feestavonden, maar ook voor bijeenkomsten in theateropstelling of dineropstelling. Ook voor kleinere gezelschappen is deze zaal geschikt.

MAASTRICHT
MUSIC HALL

De Maastricht Music Hall, onze zusterlocatie aan de Maas beschikt over een moderne en volledig ingerichte congres- en vergaderzaal, die is voorzien van een goede dag- kunstlicht regelinstallatie, modern interieur en nieuwe technische apparatuur welke voldoet aan alle eisen die men aan communicatie en geluidsapparatuur in een modern congrescentrum mag stellen.

Brasserie

GENIETEN IN DE BRASSERIE

BOURGONDISCH LUNCHEN & DINEREN
In de brasserie van La Bonbonnière waant u zich in Parijs tijdens de jaren ’30. De brasserie heeft een hoog plafond met omlijstingen van prachtig donker houtsnijwerk. Hier kunt u genieten van een heerlijk drankje en kiezen uit een uitgebreide lunch of een Bourgondische diner. Tevens ontvangen wij u graag bij mooi weer op ons terras. Vanaf hier heeft u uitzicht op het Onze Lieve Vrouweplein. U kunt in de Brasserie heerlijk genieten van de Franse en Vlaamse Kaart.

OPENINGTIJDEN
woensdag, donderdag en zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur
vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 21.00 uur

RESERVEREN
U kunt telefonisch reserveren via het telefoonnummer
0433 - 500 935. Groepsreserveringen gaarne in overleg.HISTORIE

VAN KERK TOT MULTIFUNCTIONELE EVENEMENTENLOCATIE
Het ontstaan van La Bonbonnière gaat terug naar het eind van de 16e eeuw, toen de Jezuïeten zich in Maastricht vestigden.

In opdracht van rector Laurentius Tholen werd er in 1606 onder de leiding van Petrus Huyssens begonnen met de aanbouw van de Jezuïtenkerk. In 1614 werd de bouw voltooid. Waar nu de straat Achter de Comedie loopt, was een klooster aangebouwd, welke in 1787 werd afgebroken. Er zijn slechts twee gedeelten van het klooster bewaard gebleven, Achter de Comedie n°8 en n°14.

Na enkele verbouwingen in de jaren vijftig, zestig en zeventig, met in 1973 de realisatie van het nieuwe trappenhuis, is La Bonbonnière geworden wat zij nu is. Sinds december 1996 wordt La Bonbonnière als horeca-exploitatie benut voor zakelijke evenementen, congressen, huwelijken, diners, recepties, personeelsfeesten en theatervoorstellingen.

Op 1 maart 2016 is La Bonbonnière overgenomen door de Koninklijke Van den Boer Groep (KVDBG). Maison van den Boer, dochter van KVDBG, is al decennialang actief in Maastricht en de Zuid-Limburgse regio. Met name in MECC Maastricht, waar zij als hospitality- en cateringpartner sinds 1988 actief is met als grootste uitdaging de jaarlijkse internationale kunst- en antiekbeurs TEFAF die in het MECC plaats vindt. Met de overname van de twee evenementenlocaties is Maison van den Boer in staat om deze mooie en internationale regio nog beter te kunnen bedienen. De overname past binnen de groeistrategie in de regio Zuid-Limburg.

Historie
Food
Food

CONTACT

Laat vrijblijvend uw naam, e-mailadres en/of telefoonnummer achter, dan nemen we graag contact met u op!

Contact Us

Brasserie     De Witte Zaal     Theaterzaal    
Spiegelzaal     Maastricht Music Hall